Over

Ken jezelf. Een verstandige uitspraak, maar zo makkelijk is het eindelijk nog niet. Dat is altijd weer goed te merken als dit soort pagina’s geschreven moet worden. Waar moet je beginnen? Met je naam misschien (Ruben Nijveld in mijn geval)? Natuurlijk altijd handig om te weten, alleen een naam zegt natuurlijk niet alles. Eigenlijk zegt het bijzonder weinig. Misschien dat je aan de naam kan zien dat ik een echte hollandse jongen ben, maar verder dan dat komt het waarschijnlijk niet.

Natuurlijk kan ik een lijstje van eigenschappen op gaan noemen, maar waarschijnlijk leer je me beter kennen als je gewoon gaat lezen wat er op deze site te vinden is. Ik stel het altijd op prijs als je commentaar geeft op de stukjes die hier staan. Kritisch zijn waardeer ik erg, maar graag wel met onderbouwing, anders schiet ik er ook niets mee op.

Mocht je nog een vraag hebben die niet bij een los stukje past, dan kun je me altijd vinden op r u b e n AT g e w o o n i e t s PUNT n l (even alle spaties eruit halen). Op dat adres kun je me altijd mailen of op msn vinden, wat je maar handiger vindt. Onderaan elke pagina staan nog wat andere manieren om contact met mij op te nemen.

Leave a Reply